Pályázat

+36 70 413-00-49 info@drdokazsuzsanna.hu

Időpontfoglalás

MISKOLC

Erzsébet Fürdő Gyógyászati és Szűrőközpont, kedd 16-19h
Cím: 3530, Miskolc, Erzsébet tér 4.

Előjegyzés: online a https://medicall.cc/idopontfoglalas/erzsebet-furdo/index oldalon vagy telefonos időpontfoglalás a call-centeren keresztül nyitvatartási időben (H-P 7:30-20.30) az alábbi telefonszámokon:

+36 46 200 275

Tiszaújváros

Magánrendelés címe: Szent István u. 37/d – utcafrontról nyíló bejárat, könnyű megközelíthetőség.

Tisztelt Hölgyeim!
2022. júniustól ismét munkába állok a B-A-Z Megyei Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán, ezért telefonon korlátozottan leszek elérhető. A rendelési nap keddről péntek délutánra módosul. A továbbiakban is igyekszem biztosítani sürgős esetekben (fájdalom, gyulladás gyanú, terhesség megállapítás, stb), a minél korábbi vizsgálati időpontot, de szíves türelmüket kérem. Ezzel kapcsolatban a +36704130049-es telefonszámon vagy emailben az info@drdokazsuzsanna.hu címen érdeklődhetnek.

„RECEPTÍRÁS” vizsgálathoz konzultációs idő nincs társítva, kérjük CSAK rendszeresen szedett gyógyszer felíratása céljából foglalják, egyébként a „Kontroll, konzultáció” lehetőséget válasszák. Köszönjük.

Online előjegyzés:

A zöld színnel jelzett napokon van még szabad időpont, a pirossal jelzett napokon az összes időpont betelt. A kiemelés nélküli (fehér) napokon nincs rendelés Tiszaújvárosban.

 

A vizsgálatok előjegyzés alapján történnek.

A rendelésen lehetőség van magyar és angol nyelven is kommunikálni. A leletezés magyarul történik.

A hatályos rendelkezéseknek megfelelően a leletezés EESZT csatlakozással történik, vagyis leleteiket, illetve felírt gyógyszereiket otthonról is elérhetik.

Mobilbankkal rendelkező ügyfeleknek lehetőség van helyszíni átutalásra, illetve bankkártyás fizetés is megoldott.

Amennyiben nem tud megjelenni a foglalt időponton, kérem legkésőbb előző nap jelezze telefonon vagy a foglalás visszaigazolásakor kapott emailben található linkre kattintva.

Rendelés

Tiszaújváros:
Péntek 15:00 - 18:00

Miskolc:
Kéthetente kedd
15:00 - 18:00

Kapcsolat

Tel.: +36 70 413-00-49

Email: info@drdokazsuzsanna.hu